Ποιοί είμαστε

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, είστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε πώς καταφέραμε να είμαστε απο τα καλύτερα online καταστήματα τόσο γρήγορα.

Facebook

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook με χιλιάδες πιστούς ακόλουθους.

Google

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Google με χιλιάδες πιστούς ακόλουθους…

Facebook

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Υοutube με βιντεοπαρουσιάσεις και με χιλιάδες subscribers..

η ιστορία μας

Πριν από περίπου τρία χρόνια και ενώ καθόμασταν στο μπαλκόνι με την τρελοπαρέα ετοιμαζόμουν να κάνω unboxing στο καινούργιο gadget που είχα παραγγείλει από το εξωτερικό και με καθυστέρηση δυο μηνών είχα επιτέλους στα τρεμάμενα χέρια μου.

Ήταν η στιγμή που σκέφτηκα το πόσο τέλειο θα ήταν – αυτό και τόσα άλλα gadget τα οποία δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά – να μπορούσα να τα παραγγείλω από την Ελλάδα βοηθώντας την πατρίδα μου και να τα έχω στα χέρια μου σε μια με δύο ημέρες και συν της άλλης και σε λογική τιμή. Όνειρα θερινής νυκτός θα σκεφτείτε ακριβώς ότι σκέφτηκε και η τρελοπαρέα όταν της το ανακοίνωσα και με κοιτούσε με σκεπτικισμό.

Αυτή όμως η στιγμή ήταν και η στιγμή της ίδρυσης του www.fournelo.gr με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία πρωτότυπων προϊόντων.

Ξεκινώντας δειλά αλλά με όραμα από μια μικρή αποθηκούλα λίγων τετραγωνικών τώρα έχουμε μεταφερθεί σε ιδιόκτητη αποθήκη 100+ τετραγωνικών στο Κερατσίνι Αττικής που γεννηθήκαμε και κάναμε τα πρώτα μας βήματα και συνεχώς επεκτεινόμαστε.

Τα μέλη της τρελοπαρέας έγιναν οι καλύτεροι συνεργάτες και κατορθώσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενώ κοιτάμε τους ανταγωνιστές μας τις περισσότερες φορές από ψηλά.

Σε εμάς θα βρείτε ότι πιο νέο κυκλοφορεί που θα δώσει την διαφορετικότητα που μπορεί να χρειάζεστε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς !

Μέσα από μία συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων θα βρείτε ότι πιο ξεχωριστό σε gadget αξεσουάρ υπάρχει δίνοντας σας μία νότα φρεσκάδας αλλά και διαφορετικότητας από τους υπόλοιπους !  

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας αλλά και να σας γνωρίσουμε προσωπικά αφού για εμάς δεν είστε πελάτης αλλά φίλος.

Ελάτε και εσείς στην τρελοπαρέα μας !!!!

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!!!

  • Ασημακοπούλου Λαμπρινή