Τρόποι – Κόστος Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την συνεργασία της ASC Courier η άλλης μεταφορικής κατόπιν συνεννόησης.

Τα έξοδα μεταφοράς είναι 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα εκτός αν το βάρος ή ο όγκος είναι μεγάλος που ενδέχεται να είναι λίγο αυξημένα κατόπιν φυσικά ενημέρωσής σας.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€ ενώ μπορείτε να το αποφύγετε και αυτό αν η πληρωμή σας γίνει με τραπεζική κατάθεση.

Η παράδοση εξαρτάται από την γεωγραφική σας περιοχή και μπορεί να διαρκέσει επιπλέον εργάσιμες. Παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ σε απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση.

Οι ώρες παράδοσης είναι καθημερινά 10:00 – 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα πρέπει κάποιος να είναι διαθέσιμος στην διεύθυνση που δηλώσατε ώστε να παραλάβει ειδάλλως θα πρέπει να τα παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ASC η το γραφείο της εκάστοτε επιλεγμένης μεταφορικής.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από την αποθήκη μας στο Κερατσίνι στην συμβολή των οδών Κλεισθένους 17 και Χιλής κατόπιν ραντεβού χωρίς να χρεωθείτε κόστος αντικαταβολής. Αν τα προϊόντα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ενδέχεται να υπάρχει 48ωρη αναμονή. Σε όλες των περιπτώσεων θα πρέπει να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία για να υπάρχει αντιπρόσωπός μας στο χώρο της αποθήκης.

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν κόστος 18 ευρώ εκτός αν το βάρος η ο όγκος είναι μεγάλος που ενδέχεται να είναι λίγο αυξημένα κατόπιν φυσικά ενημέρωσής σας και είναι δεκτές μόνο πληρωμές με τραπεζική κατάθεση η μέσω Paypal.

Cart
Your cart is currently empty.